8 ukers MBSR mindfulnesskurs. Lær om mindfulness. Les mere her!

creationwork_logo_2015.png

8 Ukers mbsr
mindfulnesskurs i Oslo

 

 

LEVER DU DITT LIV - ELLER PRØVER DU Å OVERLEVE STRESSET?


VÅRT MBSR MINDFULNESSKURS HANDLER OM
STRESSREDUKSJON, LIVSKVALITET OG NÆRVÆR

8-ukers Mindfulness MBSR kurs vil gi deg:

  • Effektive verktøy for stressmestring i hverdagen, også på jobben.
  • Du vil lære om mindfulness og hva mindfulness kan gjøre for deg
  • Du vil få velutprøvde teknikker og metoder som skaper overskudd og velvære
  • Innsikt i sammenhengen mellom tanker, følelser og stress
  • Lære å møte negative tanker, og det som er vanskelig i livet, med større ro og aksept
  • håndtere negative tanker og følelser mere hensiktsmessig og forsterke en positiv utvikling
  • Trene effektive teknikker til økt livskvalitet.

Kurset inneholder både teori og praksis. Du vil få gode redskaper til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress. MBSR-kurset baserer seg på teoretisk opplegg, øvelser, egen erfaring, samtaler og refleksjon. 


"ESSENSEN AV MINDFULNESS ER Å VÆRE NÆRVÆRENDE I DITT LIV. DET ER Å KUNNE FLYTTE OPPMERKSOMHETEN FRA DER DU SYNES DU "BURDE VÆRE", TIL HER OG NÅ.

Å KUNNE FLYTTE OPPMERKSOMHETEN FRA FORTID OG FREMTID INN I NUET, LÆRER OSS AT DET ER HER LIVET LEVES OG OPPLEVES."
Barbra Coco Laurré


 "Dette mindfulness MBSR kurs virker!
Opplegget er inspirerende, og instruktørene er veldig inspirerende og dyktige. De gir svært god veiledning med stoff til ettertanke, og skapte et hyggelig og trygt miljø med plass til alle. Jeg har fått verktøy lært teknikker som gir meg større ro. Kurset har gitt meg store opplevelser, satt i gang prosesser og gitt meg tid til refleksjon.
Administrator, 65 år.


 "Barbra Coco Laurré er en fremragende formidler og pedagog, og faglig meget sterk. Jeg har gått mange kurs, men hun er nok den beste kursholder jeg har hatt. Morsom å tilstede."
Journalist, 49 år


 Mindfulness MBSR kurset er et virkningsfullt kurs som har vært 100% nyttig for å redusere stress og få tid til meg selv. MBSR kurset har endret min oppfatning av hva som er viktig og jeg har fått mye igjen for kurset personlig. De som ikke har gått på kurset har gått glipp av mye.
Økonom 50 år.


 "MBSR Mindfulness kurset kan absolutt anbefales og var veldig interessant. Fikk verktøy for å øve konsentrasjon og avslapning. Merker allerede at jeg kan bruke teknikker med pust for å sovne og ikke bli liggende å kverne med tanker. Ser nytte av at kurset har gått over flere uker. Det gjør at jeg har lært teknikerne. Kurslederne imponerte med stor tålmodighet og faglig dyktighet."
Lege, 49 år.


 "Barbra Coco Laurré er en fantastisk dyktig kursholder! Kunnskapsrik og med stor innsikt. Jeg har hatt en spennende reise innover i min egen kropp og blitt bevisst på hva både tanker og følelser har å si."
HR-rådgiver,52 år.


Å delta på en av Barbra Coco Laurre sine kurs gir deg en god og dypt forankret erfaring med Mindfulness, samt en god kognitiv forståelse av faget gjennom hennes sterke fagformidlingsevne.
Musiker 43 år.

Dette Mindfulness MBSR kurs henvender seg til deg som er interessert i et velfundert kurs i mindfulness. For å høre mer om kurset, og finne ut av om det er noe for deg, kontakt oss gjerne for en gratis individuell samtale før du melder deg på.

I Mindfulness MBSR 8 ukers programmet er fokus på hvordan vi kan redusere stress i en utfordrende og ofte hektisk hverdag,  og hva vi kan gjøre for å stå stødig i en tid med mange utfordringer.

Mindfulness er gjennom flere tusende år blitt formidlet som en vei til dypere selvinnsikt og medfølelse. I dag er metoden utbredt og tilgjengelig for alle i en moderne form, og brukes inn i  et mangfold av suksessfulle ledelseskulturer.


Mindfulness har også vunnet stor annerkjennelse innen psykologi og kognitiv terapi, og vist seg svært anvendelig i relasjon til angst, depresjon og smerte (MBCT).

Dette 8 ukers MBSR kurs (Mindfulness Basert Stress Reduksjon), utviklet av Jon Kabat-Zinn, ligger til grunn for mye av den evidensbaserte forskningen som er gjort på mindfulness i forbindelse med stressreduksjon og økt livskvalitet. Forskningen viser, at om man følger denne treningen i 8 uker, er det synlige endringer i hjernen i områder som omhandler å takle stress. Forskning bekrefter også positive endringer i form av økt livskvalitet, ro og nærvær ved vedvarende trening.

LES FLERE TILBAKEMELDINGER HER

Dette mindfulness kurs burde alle få anledning til å gå på!
Det gir deg bedre forståelse av deg selv, og du lærer deg selv å kjenne bedre.
Etter å ha slitt med uro og stress, merker jeg at jeg nå takler dette mye bedre. Jeg har fått en rekke verktøy som virker!  Og som gir meg stabiliteten tilbake når jeg ser og merker faresignalene. Jeg føler en mye større indre ro, og jeg takler utfordringer bedre. Mindfulness kurset har veldig gode ledere, som er svært klare, erfarende og dyktige.
Administrativ leder, 51 år.


Her får man mye kurs for pengene, og kursledere er raus på sin deling av kunnskap.
Dette MBSR kurs er profesjonelt med dyktige kursledere. Der er en trygg og god atmosfære på kurset.
Øvelsene er gode og relevante for dagliglivets utfordringer. Personlig har de gitt meg nyttige oppdagelser som har gjort at jeg har endret på noe i min hverdag og gitt meg selv litt mer plass. Barbra er vennlig og imøtekommende og har ønsket meg velkommen på en slik måte at jeg har gledet meg til å komme hver gang. Hun er profesjonell, interessert og kunnskapsrik, har humor og er raus med at én bare må ta kontakt hvis noe er uklart.
Sykepleier, 51 år.


Et mindfulness kurs der du gjør og opplever mer enn du snakker. Lærer å være oppmerksom på det som skjer eller er her og nå. En ny opplevelse for meg som gir ro. Jeg tror at ved å fortsette med dette etter kurset, vil mindfulness ikke bare gjøre meg godt, men også gjøre at jeg blir bedre for andre. Kursleder Barbra Coco Laurré er klar, rolig, rommende, og meget erfaren. God løftet stemning og tillitsfullhet i deltagergruppen. Meget bra!
Lege, 58 år


Dette MBSR kurs har hatt en god balanse mellom grundig gjennomgang og grunnleggende øvelser, og progresjon og utvikling. Et helhetlig opplegg som har gitt meg mye. Kursholder er kreativ, dyktig og varm. Jeg har likt kurset svært godt, og fått mye ut av det.
Psykolog, kvinne, 28 år.


MBSR-Kurset har en fin balanse mellom teori og praksis. Jeg har lært meg bedre å kjenne og har fått erfare at jeg håndterer stress hjemme og på jobb på bedre måte – anbefales! Kursholder Barbra Coco Laurré er svært kunnskapsrik, god pedagog og en glitrende veileder.
Lege, 54 år.


MBSR mindfulness kurset var en god start for å lære meg å håndtere stress bedre og få bukt med søvnproblemene mine. I utgangspunktet trodde jeg at jeg visste hva mindfulness var, men kurset gav meg en hel del overraskelser og "øye-åpnere". Dette mindfulness kurs har gitt meg et mye bedre utgangspunkt for å kunne hjelpe meg selv til å takle mange av de tingene jeg sliter med.
Software-utvikler, 42 år.


Dette mindfulnesskurs gav meg mye annet enn jeg hadde forventet, og er det mest givende og interessante jeg har gjort for meg selv i mange år! Selve stressreduksjonen fikk jeg som et bi-produkt av godt strukturerte øvelser og innsikter gjennom samtaler og kurslitteratur. Jeg opplever at mine dage er fylt av små hendelser som jeg tidligere ikke har sett. Jeg ser løsninger i vanskelige situasjoner som jeg tidligere ikke var klar over. Kurset er godt strukturert og Barbra Coco laurré er en inspirerende og personlig kursholder. jeg har fått mange verktøy videre, og hadde ikke vært foruten denne erfaring.
Hvis du vurdere dette kurs og har funnet frem til det, bør du ta skrittet og prøve det ut.
Sivilingeniør, 40 år.


Jeg har hatt ryggsmerter over mange år. Min kiropraktor foreslo et kurs i Mindfulness. Jeg meldte meg på – uten helt å vite hva jeg gikk til. Kurset har gitt meg større forståelse for sammenhengen mellom kropp og sinn, lært meg teknikker for å lytte til og ta hensyn til meg selv. Det bidrar til bedre fysisk helse, slik jeg hadde håpet på, men også til et bedre og rikere liv. Kursledelsen synes jeg var veldig dyktige.
Siviløkonom, 54 år.


Dette er et praktisk mindfulness kurs! Hvor vi øver og får innføring i ulike mindfulness teknikker og noen meditasjonsøvelser. Jeg har fått innføring i mange teknikker som kan hjelpe meg i å bli mer tilstedeværende i livet. Flott med alle de praktiske øvelser! Jeg er mer opplagt når jeg går hjem enn da jeg kom. Barbra Coco Laurré er varm, ivaretakende, strukturert og dyktig.
Lærer, 56 år.


MBSR Kurset har gitt meg ro i sinnet, og bedre evne til at prioriterer blant mine oppgaver. Jeg så dette kurset som en veiviser for en aktiv og meningsfylt alderdom. Jeg vil anbefale kurset for andre både yngre og eldre. Kurslederen benytter gode, pedagogiske metoder.
Pensjonist, 77 år.


Jeg har lært meg å lytte til kroppen min. Jeg klarer å ”lande” når jeg har bygget opp mye stress og oppdager det. Jeg har lært meg et verktøy til bruk i hverdagen som gjør det lettere å godta meg selv.
Geolog, 44 år.


Mindfulness kurset har gitt meg mer selvinnsikt. Jeg er også blitt bedre til å sette mine egne grenser.
Jeg har fått noen verktøy for å kunne slappe av, og noen metoder for ¨håndtere hverdagen bedre.
Jeg synes Barbra Coco Laurré er veldig dyktig. God til å lytte og gjøre kurset hyggelig og humoristisk. Også god til at inkludere alle. Tror alle har følt seg verdsatt og inkludert.
Sivil ingeniør, 49 år.


MBSR kurset har gjort meg bevisst om hva som gir meg økt energi og glede, og teknikker til å håndtere en hverdag som er preget av mange aktiviteter, hjemme og på jobb. Jeg vil anbefale kurset til alle som er nysgjerrige på om Mindfulness kan være noe som kan endre en litt vanskelig tilværelse, eller hvis du tenker du har behov for nye impulser. Veldig profesjonell kursholder.
Økonom, 50 år.


Barbra Coco Laurré er en fantastisk dyktig kursholder! Kunnskapsrik og med stor innsikt. Jeg har hatt en spennende reise innover i min egen kropp og blitt bevisst på hva både tanker og følelser har å si.
HR-rådgiver, 52 år.


Jeg har blitt flinkere til å legge merke til de reaksjonene jeg har, og tenke etter om dette er måten jeg vil handle og reagere på, eller om det finnes andre muligheter.
Forsker, 33 år.


MBSR-kurset gir innsikt, en ny bevissthet og gode verktøy som gjør det ”enklere” å forholde seg til vonde følelser og stress. Kursholder Barbra Coco Laurré er flott at lytte til, forklarer godt og er innsiktsfull. Hun er god til å sette enkle ord og gode bilder på vanskelige temaer.
Designer, 49 år.


MBSR kurset har faktisk gjort at jeg har lagt inn noen nye hverdagsvaner, og opplever mange ting på mer spennende eller rikere måte. Daglige øvelser gjennom 8 uker har vært krevende, men har samtidig holdt meg fast i en prosess og en nysgjerrighet. Mange øvelser er også lette å ta med inn i en travel hverdag, og flette Mindfulness inn i dagligdagens begivenheter på jobb og utenfor.
Veldig bra!
Samfunnsforsker, 55 år.


Takk for et bra kurs med mye "livsvisdom". Jeg blev bedre kjent med meg selv, hvordan jeg kommunisere og har fått en mere vennlig og aksepterende holdning overfor meg selv og andre. Godt å høre om andre der har samme tanker/utfordringer som meg.
Advokat, 33 år.


MBSR-kurset har gjort meg mer bevisst på meg selv, på andre, og på omgivelsene.
Jeg har mer ro i hverdagen og har lært å oppdage faresignaler før stress og uro eskalerer.
Selvrefleksjon, kan være skummelt, for jeg står og må ta noen vanskelige valg etter kurset.
Veldig inspirerende kursholder. Veldig kunnskapsrik og flink til å formidle. Klarer å skape god stemning i gruppa. Likte også veldig godt at hun kunne være myndig når det trengtes.
Sikkerhet og kvalitetsrådgiver, 29 år.


Jeg syntes MBSR kurset har hjulpet meg å akseptere med selv mer. Jeg har også lært noen teknikker som gjør mig mindre prisgitt de tanker og følelser som dukker op.
Mann, 27 år.


Jeg har fått gode verktøy jeg kan bruke for å være mer tilstede i livet mitt.
Et veldig bra kurs.
Journalist, 44 år.


Kurset var innholdsrikt med hensyn til metoder for bevisstgjøring, refleksjon, meditasjon og mye annet. Også teoridelene var meget gode, interessante og lærerike. Barbra Coco Laurré har masse kunnskap og er veldig, veldig flink. Jeg vil absolutt anbefale dette videre.
Adm., 45 år.


Et bra kurs for å lære seg gode teknikker for meditasjon, roe ned – stoppe opp – kjenne etter – akseptere – hvor vil jeg videre? – og så gjøre det!
Kurset har vært veldig nyttig og jeg får lyst til å forsete med noe meditasjon hver dag.
CEO i helsekostfirma, 49 år.


Kurset har været veldig bra, lærerikt og med fin progresjon. Barbra Coco Laurré er veldig kompetent og flink! Raus, behagelig og med humor. Er god til å skape trygghet, er kunnskapsrik og har en veldig god formidlingsevne.
Kvinne, 42.


Dette mindfulnesskurs har vært veldig bra, spesielt at det har vært så mye øvelser og praksis. Tenker at dette er et steg på veien for meg. Barbra virker svært erfaren og kompetent, virkelig flink til å forstå hva folk lurte på. Også svært flink til å instruere.
Selger, 36 år.


Dette MBSR-mindfulnesskurs ga meg flere gode verktøy for å lettere mestre stress i hverdagen. Dyktige, kompetent og inspirerende kursholder.
Avdelingsleder, kvinne, 46 år.


Veldig bra mindfulnesskurs. Gir deg innsikt i deg selv. Hjelper deg på god vei til å mestre stress og negativ fokusering, på en god og veiledende måte.
Fine kursholdere, dyktige og gode formidlere. Det budskapet de formidler er lett å få tak, lett å forstå. Dette ”til tross” for at det i prinsippet gjelder ditt eget sinn! Veldig bra kurs!
Koordinator, 57 år.


Lært om verktøy som jeg kan bruke i hverdagen, ved stress og uro. Meget bra! Flott at kursholder brukte ekstra tid hvis ikke man kunne delta en kurskveld.
Systemutvikler, 50 år.


Jeg har lært mig å akseptere sider ved meg selv uten å jage dem bort. Jeg er også overrasket over hvor enkelt det er å holde ut lengre meditasjons perioder når jeg lærer hvordan jeg håndterer utfordringene. Jeg har tro på å takle angsten.
Barbra Coco Laurré er et befriende miks av god kunnskap, sosial intelligens og selvironi. Noe jeg setter enorm pris på.
Programør, 47 år.


Har fått mye ny inspirasjon og gode eksempler med øvelser som er nyttige verktøy videre i livet. Jeg har blitt enda mer bevist på vittigheten av tilstedeværelse. Barbra Coco laurré er oppmerksomt tilstede med hele seg og deler raust med omsorg og respekt for alle kursdeltagere. Hun er en god rollemodell for en instruktør i mindfulness.
Coach, 55 år.


Jeg er veldig fornøyd med dette mindfulnesskurs. Gjennom å bli bevisst på pust og kropp er det lettere å være tilstede i meg selv. Er blitt mer bevisst på stressreaksjoner og kommunikasjon. Barbra Coco Laurré er levende og inviterende, og har en behagelig stemme og god gliding.
Ergoterapeut, 58 år.


Dette Mindfulnesskurs har gitt meg forståelse og fordypning av mindfulness, og bedre forståelse og innsikt i egne problemer og utfordringer i hverdagen. Jeg har også fått verktøy for å jobbe med meg selv og livet. Kursleder Barbra Coco laurré er kunnskapsrik og troverdig. Hun er en dyktig formidler og tillitsskapende. Omgivelsene er behagelige og giver god mulighet for læring.
Økonom og administrasjonssjef, 40 år.


Kurset har satt i gang prosesser, en bevissthet rundt reaksjonsmønstre å gitt verktøy til å arbeide med mestring av  følelser og stress. Det krever stor egeninnsats for å lykkes. Det har åpnet tankerne mine, og jeg ser klarere.
Journalist, 49 år


Mindfulness kurset har gitt meg mulighet til å se meg selv bedre både fra innsiden og utsiden. Barbra Coco Laurré er meget dyktig, hun er det hun lærer os mindful i ordets beste betydning med en aksepterende holdning til seg selv og kursdeltagerne. Jeg synes nok at det er høye krav til tiden deltagerne er anbefalt å bruke på øvelsene, med tanke på at de fleste er nybegynnere. Det er likevel det som gir resultatet.
Siviløkonom og Master of management i relasjonsledelse, 50 år.


MBSR kurset har gitt meg et verktøy som får meg til å gå litt saktere i hverdagen slik at jeg bevarer kontakten med meg selv. Jeg er i større grad observatør til egen frustrasjon og uro slik at jeg ikke overidentifiserer meg med bekymringer eller forventningsangst. Jeg har fått økt selvivaretagelse, og toleranse for forskjellighet og verdsettelse av dette. mer bevisst på egen "over ansvarlighet". Barbra Coco Laurré er troverdig og jordnær, og lite selvhøytidelig er hun åpen for ulike innspill og erfaringer. Her er ingen "dogmatiker".
Lege/psykiater, 39 år.


Dette mindfulnesskurs var fantastisk lærerikt. Jeg er inspirert til å fortsette. Barbra Coco Laurré er kunnskapsrik, inspirerende og hyggelig. Hun har den BESTE guide stemme jeg har hørt!
kvinne, 42 år.


MBSR Mindfulness kurset har gitt meg et nytt verktøy jeg vil ta med meg både i jobbsammenheng og privat. Jeg har lært hvordan jeg kan bli mer tilstede i mitt eget liv og ikke bare la sinnet løpe sin egen vei. Kursholder Barbra Coco laurré er utrolig behagelig og god til å beskrive noe som egentlig ikke kan beskrives, men må oppleves.
Jurist og designer, 45 år.


Solid undervisning! Har lært hvor viktig det er å stille spørsmål, mange spørsmål. Jo mere bevist jeg er, jo flere muligheter dukker opp. Kursholder er et levende bevis på at dette funker. Hun skaper trygghet.
Fotterapeut, 40 år.


MBSR mindfulness kurset har gjort at jeg er blitt bedre til ikke å dømme, men å godta meg selv. Kjenner mer etter i dagliglivet og er mer oppmerksom "utover" og "innover".
Psykolog, 65 år.


Spennende mindfulness kurs som har gjort at jeg nå har fått en mer regelmessig praksis, og større lyst end før. Likte spesielt godt når kursholder "utfordre" deltagerne gjennom spørsmål slik at vi må reflektere dypere. God veksling mellom øvelser. Jeg har gledet meg til å komme hver eneste gang selv om jeg har vært trøtt. Kursleder er varm og kunnskapsrik, lyttende og tilstede, engasjert og naturlig.
Coach/karriererådgiver, 51 år.


Jeg har blitt mer bevisst på mine handlinger i ulike situasjoner. Jeg har fått mer kjennskap til meg selv og lært meg teknikker til å takle stress og til å få kontakt med mine følelser.
Barbra er meget dyktig og forklarer på forståelig måte. Hun er flink til å variere øvelser og til å motivere.
Økonomikonsulent 28 år.


Kurset har en bra oppbygning, lokalene er fine. Jeg har blitt mer aksepterende, tilsted, nyter livet mer og er mer avslappet. Jeg har skjønt at jeg har et valg ift. hva jeg tenker på, og har lært meg å flytte oppmerksomheten til dit hvor jeg trenger den. Dette gjør både at jeg nyter det gode mer og at jeg hansker bedre med det negative.
Musikkprodusent 25 år.


Fint kurs! Fått mer ro og overskudd, og deilige nye vaner. Mindre uro og angst. Liker kursholders ro og tydelighet og den tryggheten hun skaper.
Psykolog 37 år


Flott og kunnskapsrik kursholder som har fått i gang tanker og refleksjoner på en fin måte. Jeg har fått en bevissthet om hva som påvirker mine prioriteringer og gode verktøy for bruk i hverdagen, formidlet på en fin måte.
HR rådgiver 53 år

  BG_yoga_.jpg

Her kan du lese mere om bakgrunnen for MBSR - mindfulness (Mindfulness Basert Stress Reduksjon)

 

Vårt betalingssystem er midlertidig ute avdrift. For påmelding send oss en mail: info@creationwork.org  

INFO

MBSR - MINDFULNESS I OSLO
Mindfulness kurs tirsdager
21. august - 16. oktober 2018.
(2. september er høstferie)
Hver tirsdag kl. 18.30 - 21.00
& søndag d. 9. september kl. 10 -15

PRIS
4.800.- inkl. kurshåndbok, og CD.
Påmeldning skjer ved innbetaling av kursbeløp på kontonr.: 86016457800
Danske Bank (Norge)
Påmeldingen er bindende.

STED
Creationwork
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

For at høre mere om MBSR-kurset, og finne ut av om det er der rette for deg, anbefaler vi en individuell samtale innen påmelding. (Den er gratis.)

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Kursholder er mindfulnessunderviser og
certificert MBSR Mindfulnessinstruktør Barbra Coco Laurré (les mere her).
 

Ønsker du ikke å bruke paypal (ved klik på påmelding ovenfor) kan du påmelde deg via konto: 86016457800. Husk blot å sende oss en mail med informasjon om påmeldingen.

 


:
 

Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.
 

© 2018 mindfulness-creationwork.no