detgarere fra 8 ukers mbsr stressmestringskurs skriver her om deres erfaring. Les mere!

creationwork_logo_2015.png

Uttalelser fra tidligere kursister

Dette mindfulness kurs burde alle få anledning til å gå på!
Det gir deg bedre forståelse av deg selv, og du lærer deg selv å kjenne bedre.
Etter å ha slitt med uro og stress, merker jeg at jeg nå takler dette mye bedre. Jeg har fått en rekke verktøy som virker !  Og som gir meg stabiliteten tilbake når jeg ser og merker faresignalene.,Jeg føler en mye større indre ro, og jeg takler utfordringer bedre. Mindfulness kurset har veldig gode ledere, som er svært klare, erfarende og dyktige.
Administrativ leder, 51 år.


Barbra Coco Laurré er en fremragende formidler og pedagog, og faglig meget sterk. Jeg har gått mange kurs, men hun er nok den beste kursholder jeg har hatt. Morsom og ”til stede”. Kurset har satt i gang prosesser, en bevissthet rundt reaksjonsmønstre å gitt verktøy til å arbeide med mestring av  følelser og stress. Det krever stor egeninnsats for å lykkes. Det har åpnet tankerne mine, og jeg ser klarere.
Journalist, 49 år


Her får man mye ”kurs” for pengene, og kursledere er raus på sin deling av kunnskap.
Dette MBSR kurs er profesjonelt med dyktige kursledere. Der er en trygg og god atmosfære på kurset.
Øvelsene er gode og relevante for dagliglivets utfordringer. Personlig har de gitt meg nyttige oppdagelser som har gjort at jeg har endret på noe i min hverdag og gitt meg selv litt mer plass.Barbra Coco Laurré er vennlig og imøtekommende og har ønsket meg velkommen på en slik måte at jeg har gledet meg til å komme hver gang. Hun er profesjonell, interessert og kunnskapsrik, har humor og er raus med at én bare må ta kontakt hvis noe er uklart.
Sykepleier, 51 år.


Dette Mindfulness kurs virker!
Opplegget er inspirerende, og instruktørene er veldig inspirerende og dyktige. De gir svært god veiledning med stoff til ettertanke., og skapte et hyggelig og trygt miljø med plass til alle. Jeg har fått ”verktøy/ lært teknikker som  gir meg større ro. Kurset har gitt meg store opplevelser, satt i gang prosesser og gitt meg tid til refleksjon. Jeg er blitt helt bevisst mine valgmuligheter og vet hva som skal til for å finne tilbake til en mer balansert måte å være på når jeg blir stresset.
Administrator, 65 år.


Et mindfulness kurs der du gjør og opplever mer enn du snakker.
Lærer å være oppmerksom på det som skjer eller er her og nå.En ny opplevelse for meg som gir ro. Jeg tror at ved å fortsette med dette etter kurset, vil mindfulness ikke bare gjøre meg godt, men også gjøre at jeg blir bedre for andre. Kursleder Barbra Coco Laurré er klar, rolig, rummende, og meget erfaren. God løftet stemning og tillitsfullhet i deltagergruppen. Meget bra!
Lege, 58 år


Jeg synes dette MBSR kurs har hatt en god balanse mellom grundig gjennomgang og grunnleggende øvelser, og progresjon og utvikling. Et helhetlig opplegg som har gitt meg mye. Kursholder er kreativ, dyktig og varm. Jeg har likt kurset svært godt, og fått mye ut av det.
Psykolog, kvinne, 28 år.


Dette mindfulnesskurs kan absolutt anbefales og var veldig interessant. Fikk verktøy for å øve konsentrasjon og avslapning. Merker allerede at jeg kan bruke teknikker med pust for å sovne og ikke bli liggende å kverne med tanker. Ser nytte av at kurset har gått over flere uker. Det gjør at jeg har lært teknikerne.
Kurslederne imponerte med stor tålmodighet og faglig dyktighet.
Lege, 49 år.


MBSR-Kurset har en fin balanse mellom teori og praksis. Jeg har lært meg bedre å kjenne og har fått erfare at jeg håndterer stress hjemme og på jobb på bedre måte – anbefales! Kursholder Barbra Coco Laurré er svært kunnskapsrik, god pedagog og en glitrende veileder.
Lege, 54 år.


Mbsr mindfulness kurset var en god start for å lære meg å håntere stress bedre og få bukt med søvnproblemerne mine. I utgangspunktet trodde jeg at jeg visste hva mindfulness var, men kurset gav meg en hel del overraskelser og "øye-åpnere". Dette mindfulness kurs har gitt meg et mye bedre utgangspunkt for å kunne hjelpe meg selv til å takle mange av de tingene jeg sliter med.
Software-utvikler, 42 år.


Jeg har hatt ryggsmerter over mange år. Min kiropraktor foreslo et kurs i Mindfulness. Jeg meldte meg på – uten helt å vite hva jeg gikk til.
Kurset har gitt meg større forståelse for sammenhengen mellom kropp og sinn, lært meg teknikker for å lytte til og ta hensyn til meg selv.
Det bidrar til bedre fysisk helse, slik jeg hadde håpet på, men også til et bedre og rikere liv. Kursledelsen synes jeg var veldig dyktige.
Siviløkonom, 54 år.


Dette er et praktisk mindfulness kurs! Hvor vi øver og får innføring i ulike mindfulness teknikker og noen meditasjonsøvelser.
Jeg har fått innføring i mange teknikker som kan hjelpe meg i å bli mer tilstedeværende i livet. Flott med alle de praktiske øvelser!
Jeg er mer opplagt når jeg går hjem enn da jeg kom. Barbra Coco Laurré er varm, ivaretaende, strukturert og dyktig.
Lærer, 56 år.


MBSR Kurset har gitt meg ro i sinnet, og bedre evne til at prioriterer blant mine oppgaver. Jeg så dette kurset som en veiviser for en aktiv og meningsfylt alderdom. Jeg vil anbefale kurset for andre både yngre og eldre. Kurslederen benytter gode, pedagogiske metoder.
Pensjonist, 77 år.


Jeg har lært meg å lytte til kroppen min. Jeg klarer å ”lande” når jeg har bygget opp mye stress og oppdager det. Jeg har lært meg et verktøy til bruk i hverdagen som gjør det lettere å godta meg selv.
Geolog, 44 år.


Mindfulness kurset har gitt meg mer selvinnsikt. Jeg er også blitt bedre til å sette mine egne grenser.
Jeg har fått noen verktøy for å kunne slappe av, og noen metoder for ¨håndtere hverdagen bedre.
Jeg synes Barbra Coco Laurrévar veldig dyktig. God til å lytte og gjøre kurset hyggelig og humoristisk. Også god til at inkludere alle. Tror alle har følt seg verdsatt og inkludert.
Sivil ingeniør, 49 år.

MBSR kurset har gjort meg bevisst om hva som gir meg økt energi og glede, og teknikker til å håndtere en hverdag som er preget av mange aktiviteter, hjemme og på jobb. Jeg vil anbefale kurset til alle som er nyskjerrige på om Mindfulness kan være noe som kan endre en litt vanskelig tilværelse, eller hvis du tenker du har behov for nye impulser. Veldig profesjonell kursholder.
Økonom, 50 år.


Barbra Coco Laurré er en fantastisk dyktig kursholder! Kunnskapsrik og med stor innsikt. Jeg har hatt en spennende reise innover i min egen kropp og blitt bevisst på hva både tanker og følelser har å si.
HR-rådgiver,  52 år.


Jeg har blitt flinkere til å legge merke til de reaksjonene jeg har, og tenke etter om dette er måten jeg vil handle og reagere på, eller om det finnes andre muligheter.
Forsker, 33 år.


MBSR-kurset gir innsikt, en ny bevissthet og gode verktøy som gjør det ”enklere” å forholde seg til vonde følelser og stress. Kursholder Barbra Coco Laurré er flott at lytte til, forklarer godt og er innsiktfull. Hun er god til å setter enkle ord og gode bilder på vanskelige temaer.
Designer, 49 år.


MBSR kurset har faktisk gjort at jeg har lagt inn noen nye hverdagsvaner, og opplever mange ting på mer spennende eller rikere måte.
Daglige øvelser gjennom 8 uker har vært krevende, men har samtidig holdt meg fast i en prosess og en nysgjerrighet.
Mange øvelser  er også lette å ta med inn i en travel hverdag, og flette Mindfulness inn i dagligdagens begivenheter på jobb og utenfor.
Veldig bra!
Samfundsforsker, 55 år.


Takk for et bra kurs med mye "livsvisdom". Jeg blev bedre kjent med meg selv, hvordan jeg kommunisere og har fått en mere venlig og aksepterende holdning overfor meg selv og andre. Godt å høre om andre der har samme tanker/utfordringer som meg.
Advokat, 33 år.


MBSR-kurset har gjort meg mer bevisst på meg selv, på andre, og på omgivelsene.
Jeg har mer ro i hverdagen og har lært å oppdage faresignaler før stress og uro eskalerer.
Selvrefleksjon, kan være skummelt, for jeg står og må ta noen vanskelige valg etter kurset.
Vældig inspirerende kursholder. Vældig kunskapsrik og flink til å formidle. Klarer å skape god stemning i gruppa.
Likte også veldig godt at hun kunne være myndig når det trengtes.
Sikkerhet og kvalitetsrådgiver, 29 år.


Jeg syntes MBSR kurset har hjulpet meg å akseptere med selv mer. Jeg har også lært noen teknikker som gjør mig mindre prisgitt de tanker og følelser som dukker op.
Mann, 27 år.


Jeg har fått gode verktøy jeg kan bruke for å være mer tilstede i livet mitt.
Et veldig bra kurs.
Journalist, 44 år.


Kurset var innholdsrikt med hensyn til metoder for å bevisstgjøring, refleksjon, meditasjon og mye annet. Også teoridelene var meget gode, interessante og lærerrike. Barbra Coco Laurré har masse kunnskap og er veldig, veldig flink. Jeg vil absolutt anbefale dette videre.
Adm., 45 år.


Et bra kurs for å lære seg gode teknikker for meditasjon, roe ned – stoppe opp – kjenne etter – akseptere – hvor vil jeg videre ? – og så gjøre det!
Kurset har vært veldig nyttig og jeg får lyst til å forsette med noe meditasjon hver dag.
CEO i helsekostfirma, 49 år.


Kurset har været veldig bra, lærerikt og med fin progresjon. Barbra Coco Laurré er veldig kompetent og flink! Raus, behagelig og med humor. Er god til å skape trygghet, er kunnskapsrik og har en veldig god formidlingsevne.
Kvinne, 42.


Progresjonen i kurset var logisk lagt opp ved at vi gradvis fikk større innsikt og erfaring. Variasjon i metoden var meget nytting, og der var alltid rom for kommentarer og flotte svar fra kursholder som er trygghetskapende og har en fin bruk av humor.
Høyskole lektor, 54 år.


Kurset har vært veldig bra, spesielt at det har vært så mye øvelser og praksis. Tenker at dette er et steg på veien for meg.
Barbra Coco Laurré virker svært erfaren og kompetent, virkelig flink til å forstå hva folk lurte på. Også svært flink til å instruere.
Selger, 36 år. Kurset ga meg flere gode verktøy for å lettere mestre stress i hverdagen. Dyktige, kompetente og inspirerende kursholdere.
Avdelingsleder, kvinne, 46 år.


Veldig bra kurs. Gir deg innsikt i deg selv. Hjelper deg på god vei til å mestre stress og negativ fokusering, på en god og veiledende måte.
Fine kursholdere, dyktige og gode formidlere. Det budskapet de formidler er lett å få tak, lett å forstå. Dette ”til tross” for at det i prinsippet gjelder ditt eget sinn! Veldig bra kurs!
Koordinator, 57 år.


Lært om verktøy som jeg kan bruke i hverdagen, ved stress og uro. Meget bra! Flott at kursholder brukte ekstra tid hvis ikke man kunne delta en kurskveld.
Systemutvikler, 50 år.


MBSR-kurset har lært mig å akseptere sider ved meg selv uten å jage dem bort. Jeg er også overrasket over hvor enkelt det er å holde ut lengre meditasjons perioder når jeg lærer hvordan jeg håndterer utfordringene. Jeg har tro på å takle angsten.
Barbra Coco Laurré er et befriende miks av god kunnskap, sosial intelligens og selvironi. Noe jeg setter enorm pris på.
Programør, 47 år.


Har fået mye ny inspirasjon og gode eksempler med øvelser som er nyttige verktøy videre i livet. Jeg har blitt enda mer bevist på vigtigheden av tilstedeværelse. Barbra Coco laurré er opmerksomt tilstede med hele seg og deler raust med omsorg og respekt for alle kursdeltagere. Hun er en god reollemodel for en instruktør i mindfulness.
Coach, 55 år.


Jeg er veldig fornøyed med dette mindfulnesskurs. Gjonnem å bli bevisst på pust og kropp er det lettere å være tilstede i meg selv. Er blitt mer bevisst på stressreaksjoner og kommunikasjon. Barbra Coco Laurré er levende og inviterende, og har en behagelig stemme og god guidning.
Ergoterapeut, 58 år.


Mindfulnesskurset har git meg forståelse og fordypning av mindfulness, og bedre forståelse og innsikt i egne problemer og utfordringer i hverdagen. Jeg har også fått verktøøy for å jobbe med meg selv og livet. Kursleder Barbra Coco laurré er kunnskapsrik og troverdig. Hun er en dygtig formidler og tillidsskapende. Omgivelserne er behagelige og giver god mulighet for læring.
Økonom og administarsjonssjef, 40 år.


Dette mindfulnesskurs gav meg mye annet enn jeg hadde forventet, og er det mest givende og interessante jeg har gjort for meg selv i mange år!
Selve stressreduksjonen fikk jeg som et bi-produkt av godt strukturerte øvelser og innsikert gennem samtaler og kurslitteratur. Jeg oplever at mine dage er fylt av små hendelser som jeg tidligere ikke har sett. Jeg ser løsninger i vanskelige situasjoner som jeg tidligere ikke var klar over. Kurset er godt strukturert og Barbra Coco laurré er en inspirerende og personlig kursholder. jeg har fått mange verktøj videre, og hadde ikke vært foruten denne erfaring.
Hvis du vurdere dette kurs og har funnit frem til det, bør du ta skrittet og prøve det ut.
Sivilingenjør, 40 år.


Mindfulness kurset har gitt meg mulighet til å se meg selv bedre både fra innsiden og utsiden. Barbra Coco Laurré er meget dyktig, hun er det hun lærer os mindful i ordets beste betydning med en aksepterende holdning til seg selv og kursdeltagerne. Jeg synes nok at det er høje krav til tiden deltagerne er anbefalt å bruke på øvelserne, med tanke på at de fleste er nybegynnere. det er likevel det som gir resultatet.
Siviløkonom og Master of management i relasjonsledelse, 50 år.


MBSR kurset har gitt meg et verktøj som får meg til å gå litt saktere i hverdagen slik at jeg bevarer kontakten med meg selv. Jeg er i større grad observatør til egen frustrasjon og uro slik at jeg ikke overidentifiserer meg med bekymringer eller forventningsangst. Jeg har fått økt selvivaretagelse, og toleranse for forskjellighet og verdsettelse av dette. mer bevisst på egen "overansvarlighet". Barbra Coco Laurré er troværdog og jordnær, og lite selghøytidelig er hun åben for ulike innspill og erfaringer. Her er ingen "dogmatiker".
Lege/psykiater, 39 år.


Mindfulnesskurset var fantastisk lærerrikt. Jeg er inspireret til å fortsette. Barbra Coco Laurré er kunnskapsrik, inspirerende og hyggelig. Hun har den BESTE guidenings stemme jeg har hørt!
kvinne, 42 år.


MBSR Mindfulness kurset har gitt meg et nytt verktøy jeg vil ta med meg både i jobbsammenheng og privat. Jeg har lært hvordan jeg kan bli mer tilstede i mitt eget liv og ikke bare la sinnet løpe sin egen vei. Kursholder Barbra Coco laurré er utrolig behagelig og god til å beskrive noe som egentlig ikke kan beskrives, men må oppleves.
Jurist og designer, 45 år.


Solid undervisning! Harlært hvor vigtig det er å stille spørgsmål, mange spørgsmål. Jo mere bevist jeg er, jo flere muligheter dukker opp. Kursholder er et levende bevis på at dette funker. Hun skaber trygghet.
Fotterapeut, 40 år.


MBSR minfulness kurset har gjort at jeg er blitt bedre til ikke å dømme, men å godtag meg selv. Kjenner mer etter i dagliglivet og er mer opmerksom "utover" og "innover".
Psykolog, 65 år.


Spennende mindfulness kurs som har gjort at jeg nå har fått en mer regelmessig praksis, og større lyst end før. Likte spesielt godt når kursholder "utfordre" deltagerne gennem spøgsmål slik at vi må reflktere dypere. God veksling mellem øvelser. Jeg har gledet meg til å komme hver eneste gang selv om jeg har vært trøtt. Kursleder er varm og kunnskaprik, lyttende og tilstede, engasjert og naturlig.
Coach/karriererådgiver, 51 år.


 

© 2018 mindfulness-creationwork.no