Videregående mindfulnesskurs - 8 ukers MBCL kurs

creationwork_logo_2015.png

VIDEREGÅENDE 8 UKERS MINDFULNESSKURS  - MBCL - I OSLO

 

 

8-UKERS MINDFULNESS FORTSETTERKURS MBCL (mindfulness basert compasionate living)

Ofte blir jeg spurt om ikke der er en fortsettelse efter MBSR-kurset. Det er der endelig nå!
Har du tidligere deltatt på et mindfulnesskurs og ønsker en fortsettelse vil jeg anbefaler dette kurs. Her vil du finne ny inspirasjon og gode øvelser som med helt sikkert bringer deg videre.

Mindfulness forsetter kurs med start 10. oktober 2018 og påmeldingen er allerede i gang.

Klikk her for påmelding

 MBCL kurset baserer seg i strukturen på MBSR kurset, og kan med fordel tas som en påbygning av stressreduksjonskurset (MBSR).


Love the life you live, live the life you love

Bob Marley


Dette kurs for deg der har gått på et mindfulnesskurs før og som har lyst til at oppdage nyt, lærer mere om stressmestring, og om det å bli venligere med deg selv.

Kurset handler om hvordan vi kan komme ut av stress-spiralen og inn i en tryggere og nærende relasjon til oss selv og andre.

Fokus her er å kultivere og opprettholde en vennligere holdning til oss selv. Du har sikkert oppdaget at en vennlig innstilling overfor deg selv ikke altid er noe du "bare" kan besluttet deg for å ha. Å møte oss selv med støttende vennlighet, i stedet for å lytte til den indre kritikker, er noe vi med hjelp av øvelser og  fordypende selvinnsikten kan oppøve gjennom kurset.

Kurset danner rammen for et rom hvor vi kan være oss selv på en annen måte enn vi vanligvis gir oss selv lov til, og hvor spørsmål som for eksempel - Hva er hjertet, og hva kan hjertet? får lov til å dukke opp og bli undersøkt. Denne prosessen viser oss hvordan vi kan få større medfølelse for oss selv og andre, og stå stødig i møtet med livets utfordringer

Forutsetning for deltakelse: For å kunne delta må du ha erfaring med mindfulness, f.eks. ved å ha gått et helgekurs eller 8 ukers MBSR kurs hos Creationwork, eller i annen sammenheng har erfaring med meditasjon og mindfulness.


Barbra Coco Laurré
Barbra har siden 1985 jobbet med meditasjon og mindfulness under veiledning av flere kompetente lærere, og har som mindfulnessinstruktør en 3-årig instruktørutdannelse fra Danmark (SFAM), og er sertifisert MBSR & MBCT og MBCL instruktør (IMA). Med sine mere end 30 års undervisningserfaring er du derfor i de beste hender.


 

paameld_knap_roed_.png

INFO

TID
8 onsdager kl. 18.30 – 21.00
10. oktober  – 5. desember 2018
(24. oktober er ikke kurs)


STED
Creationwork
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

PRIS
4.800.-


PÅMELDNING
Påmeldning skjer via mail : info@creationwork.org

For ytterligere opplysninger
info@creationwork.org
tlf. 910 01 921

Kursholder er mindfulnessunderviser og
certificert MBSR/MBCT og MBCL Mindfulnessinstruktør Barbra Coco Laurré (les mere her).

 

 


 

Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.
 

© 2018 mindfulness-creationwork.no