creationwork_logo_2015.png

konstellasjonsarbeid og familieoppstilling

KONSTELLASJONSARBEIDE OG FAMILIEKONSTELLASJON

Du er velkommen til en spennende oppstillings aften hvor du har mulighet for at oppstille problematikker som du gjerne vil have en dypere forståelse av, eller finne hjelp til at løse.

Har du en familie relatert problematikk, utfordringer i parforholdet eller et personlig tema du gjerne vil jobbe med, kan konstellasjons-arbeidet være en inspirerende og veldig god hjelp på veien.
 
- Oppstillingsarbeidet kan åpne for nye måte at forstå os selv, hinannen og verdenen på.

- I familieoppstilling og annet oppstillingsarbeid  bevisstgjøres dynamikken i vår relasjoner. Skjulte roller og mønstre bliver
synlige, og forløsning av tilsynelatende uløselige konflikter kan blive mulige.

Oppstillingsarbeidet kan åpne for nye måter at forstå os selv, hinannen og verdenen på. Det er en metode med et stort potensial i en brydningstid der krever mod til forandring, forsoning og transformasjon.

Familieoppstilling er Systemisk Konstellasjonarbeid - en metode der rører, beveger, og som kan balansere de systemiske strukturer og mønstre der hindre vårt frie livsuttrykk.

Metodens enkelhet og effekfulle virkning kaster ofte et nytt lys over problemstillinger og forviklinger i det systemiske feltet som det ellers kan være vanskelig å få øye på.

Når du opplever og erfarer de energetiske prinsipper der preger et felt, kan blokkeringer oppløses og den energetiske balanse gjenopprettes. Med fokus på integrering av ressurser, opplever mange at dette arbeide formidler en nærende kraft som skaper helhet.

Kurset krever ingen forutsetning og kjenner du ikke til dette arbeide kan du glede deg til å la deg rører og beveger.


Kursholder er Barbra Coco Laurre  der som en av de første der bragte konstellasjon arbeidet til Norden. Hun er utdannet av Bert Hellinger og har arbeidet med metoden i mere end 23 år. Med rig erfaring og utallige oppstillinger bak sig er hun en stor kapasitet på dette område. Hun holder oppstillings kurs både i Danmark og Norge.

 INFO

  OPPSTILLINGSAFTEN I OSLO

 TORSDAGER
  23. august kl. 18 - 22
  27. september
  8. november
  6. desember

Du er velkommen til å delta på én kvel, noen
eller alle.

  PRIS PR. KVEL:
  350.-

  STED
  Creationwork
  Grinidammen 10
  1359 Eiksmarka

  PÅMELDING :  info@creationwork.org
  eller tel.+47 910 01 921
  og ved å innbetaling av kursgebyr
  på konto: 86016457800.

 

 OPPSTILLINGSAFTEN I KØBENHAVN
 Dato endnu ikke fastlagt

  PRIS
 350.-
dkr

  STED
 Nitivej 1, st, 2000, 2000 Frederiksberg

 PÅMELDING : info@creationwork.org
 eller tel. +45 26 28 38 48 eller
 +45 41 67 87 30

 

familieopstilling.png

© 2018 mindfulness-creationwork.no