creationwork_logo_2015.png

barbra 2.jpg

 

Barbra Coco Laurré

 UTDANNELSESLEDER OG UNDERVISER  
 

Barbra Coco Laurré har siden 1985 jobbet med meditasjon og mindfulness under veiledning av flere kompetente lærere, og har som mindfulnessinstruktør en 3-årig instruktør utdannelse fra Danmark. Hun er også sertifisert MBSR & MBCT instruktør (IMA) og sertifisert MBCL instruktør (mindfulness compassionate living).

Hun har jobbet som underviser i mer enn 30 år, samt undervist og utdannet undervisere i en årrekke.

Ut over sin lange undervisningserfaring som kursholder, underviser og kreativ formidler er hun utdannet konfliktløser (CFK) og sertifisert psykoterapeut (MPF). Hun har mange års erfaring i arbeidet med familiekonstellasjon og er utdannet av Bert Hellinger.

Barbra har foruten en 5-årig grunnutdannelse som skuespiller og stemmeterapeut i Schweiz, arbeidet med kropp, sinn og bevissthet i mere enn 36 år, og utforsket både østlige og vestlige utviklingsprinsipper med fokus på selvutvikling, mindfulness og menneskelig potensiale.

Hun har arbeidet med stemme, kropp, den personlige formidling og kreativt uttrykk siden 1981, og grunnla som pioner på sitt område, et senter i København i 1995.

Barbra tilbyr også individuell terapi, parterapi, coaching, og individuell mindfulnesstrening.

Hun arbeider daglig med formidling av mindfulness i forbindelse med stressmestring, og har gode resultater i behandlingen av angst, prestasjonspress og depresjon.

 


 

eline.png
 


Eline Monrad Vistven

 ADMINISTRATOR OG STUIDEREKTOR 

Eline Monrad Vistven er en erfaren leder, pedagog og kunstner. Hun har holdt kurser, foredrag og undervisningsopplegg for barn, unge og voksne over hele landet i over 20 år.

Hun jobber også som leder av Oslo musikkråd, som er paraplyorganisasjonen for Oslos samlede musikkliv. Hun har 27 års erfaring med meditasjon, og har gått i svært god og tett meditasjonslære i 15 år. Hun er opptatt av kontakten mellom mennesker, nærværets og hjertets kvaliteter, samt ”bieffektene” av meditasjon,- hjertekontakt, konsentrasjon, fokus og disiplin, som alle er svært nyttige som leder, mamma og kunstner

Eline er også utdannet forteller i København 1990 og musiker fra Norges Musikkhøgskole (DK musikkonservatoriet). Eline har arbeidet profesjonelt med fortellerkunst og musikk og ledet Fabellatores Fortellerteater sammen med Helga Samset og Øystein Vestre.

Hun har turnert med forestillinger og konserter for alle skole trin i regi av bla. Rikskonsertene og Den Kulturelle skolesekken. Hun har holdt kurser og undervisningsopplegg for barn, unge og voksne over hele landet.

 


 

 

© 2018 mindfulness-creationwork.no